Sunday, October 25, 2009

En pause fra opgavehelvedet

De vælter ned fra himlen. Opgaverne. Jeg har siddet indendøre hele ugen, mens kollegiets øvrige beboere har hygget sig ved poolen. I dag kom så søndagen med 32 grader og tilbud om whalewatching med universitetets søde men forvirrede malaysiske forening. Med malayernes organisatoriske evner i frisk erindring kunne vi ikke andet, end at springe med på båden ud til de pukkelryggede hvaler.


Malayerne havde fået alle til at mødes kl 11.30 på trods af, at båden først sejlede 13.30 fra Fremantle, som kun er et kvarters bustur nede ad vejen. Alligevel lykkedes det præsidenten af den malaysiske forening at komme for sent ned på havnen og forvirre sig selv og damen i billetlugen så meget, at bådens kaptajn fem minutter efter planlagt afgang måtte bede os om at gå om bord uden billetter og placere os på de få pladser der stadig var ledige :)
Malaysisk planlægning eller ej; Hvalturen var det hele værd! Hundredvis af pukkelryggede hvalfamilier med unger rejser lige i disse uger forbi Perth på vej mod et større festmåltid på Sydpolen i december, og de tog sig gerne tid til lige at slå med finnen i vandet foran os. Fantastisk!


Et slag med halen ud for Perth-forstaden Fremantle


Mor og barn på vej mod syd.

No comments:

Post a Comment