Wednesday, November 11, 2009

Kun seksten dage tilbage i Perth

Vagterne står hjælpeløst omkring poolen, mens stive studerende i hobetal smider skjorter og kjoler til alle sider og springer i det kølige vand med et hvin. "Her skal egentlig være stille nu. I må egentlig ikke være her nu," forsøger de sig mumlende og peger ned mod kollegiet omkring svømmebassinet. Klokken er 3 om natten, og det lakker mod enden på vores ´End of Semester Party´.
Tidligere på aftenen filosoferede vi over, hvordan det allerede kan være slut. "Hvor blev tiden af?", spurgte vi hinanden over en øl i universtitets bar. Og nu omkring poolen har alkoholen for alvor fået overtaget, og vi forsøger at fryse tiden. Holde fast i de sidste 3
1/2 måned, så de ikke slipper væk - aldrig forsvinder. Men Security får os hurtigt på mindre nostalgiske tanker, da de truer med at dele bøder ud til nøgenbaderne i poolen og os, der står og hujer omkring. Vi tysser og fniser og aftaler, at festen skal rykkes til barbeque-området bag basketballbanerne, men Security snuser sig hurtigt frem til os, og indenfor 15 minutter må vi fjante videre på jagt efter en ny fest-lokation.


Det er ved at være slut med Murdoch University. I sidste uge afleverede jeg hele fire opgaver af slagsen ´final projects´ eller ´final essays´. Det var som at blive født på ny, da jeg fredag eftermiddag nåede op til overfladen og kunne trække vejret som et frit menneske efter ugevis i opgavefængsel. Semestret var forbi. Foran var nu kun fest og eksamen.
Først og fremmest fest naturligvis.
Men eksamen lurer i horizonten. Jeg skal bestå en Multimedia test og svare på spørgsmål som: "Hvad er fordelene ved XHTML i forhold til HTML?". Og jeg skal skrive to essays om bæredygtighed. På kun to timer! Uden hjælpemidler! Skrevet i hånden! Jeg prøver at tænke på noget andet....

No comments:

Post a Comment